top of page

RELIGHTING

Relightning

een 'quick win' in energiebesparing

De voordelen van Relighting

Verlichting is in veel organisaties een enorme energievreter. Bovendien werken heel wat teams in licht dat niet de juiste sterkte, warmte of kleur heeft, met alle gevolgen van dien voor de concentratie, de slaapkwaliteit en de gezondheid. Relighting houdt een volledige ontzorging in op het vlak van verlichting, waardoor je:

  • je werknemers meer en beter licht gunt,

  • een gezondere en aangenamere werkomgeving creëert,

  • de CO2-uitstoot van je bedrijf terugdringt,

  • en je energiefactuur gevoelig doet dalen.

We werken je project bovendien uit van begin tot eind: we maken een analyse van de huidige situatie, voeren verbeteringen en automatiseringen door, én we monitoren het resultaat.

RL_Lamp_RW.jpg

Werkwijze

Persoonlijk gesprek

Een relightingtraject begint voor ons altijd met een persoonlijk gesprek tijdens een kick-offmeeting.

Zo verzamelen wij enerzijds informatie over jouw noden en wensen, maar zo krijg jij anderzijds ook alle gegevens die je nodig hebt om goed voorbereid te zijn en de juiste beslissingen te nemen.

Icon_PeopleTalking.png
Icon_Meting(150dpi).png

Zorgvuldige meting

Hét fundament voor een optimalisatie op het vlak van verlichting? Dat is een grondige inventarisatie van de huidige situatie. We kijken daarbij naar alle factoren, van branduren en verbruikskosten tot kleurtempera-tuur, omgevingsfactoren, lichtcomfort en wettelijke verplichtingen.   

Icon_Plan(150dpi).png

Plan van aanpak

Op de analyse van je huidige situatie volgen een lichtstudie en een lichtplan. Het doel daarvan is de mogelijkheden in kaart brengen om het lichtcomfort te verhogen en je energie-verbruik te doen dalen.
We overlopen alle opties, voeren in nauw overleg verbeteringen door, en monitoren het resultaat.

bottom of page