top of page
Energie Audit

ENERGIEAUDIT

De eerste stap naar energiebesparing

De voordelen van een energieaudit

De meeste Belgische bedrijven moeten een energieaudit (EBO) laten uitvoeren. Zo’n audit zorgt er niet alleen voor dat je wettelijk in orde bent.
 

Hij vormt ook het vertrekpunt voor elk duurzaamheidstraject. Want je kunt de efficiëntste weg naar energiebesparing pas uitstippelen als je je huidige situatie helder in kaart hebt.

businessman-signing-a-contract-DA52VJX.j

Werkwijze

Persoonlijk gesprek

Een duurzaamheidstraject is altijd maatwerk. Daarom begint elk traject met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij in jouw wereld stappen en weet jij perfect waaraan je je mag verwachten.

 

Heldere communicatie is méér dan een modewoord voor Ensatec. 

Icon_PeopleTalking.png

Zorgvuldige meting

Benieuwd wat de grote energievreters zijn in jouw bedrijf, of welke gewoontes je energiefactuur elke maand onbewust de hoogte in jagen? Onze energiemeting verliest geen enkel aspect uit het oog, en levert een helder en objectief beeld op van de huidige stand van zaken.

Icon_Meting(150dpi).png

Plan van aanpak

We maken een systematisch en gestructureerd overzicht van de ingrepen die in jouw organisatie het meeste effect sorteren. Daarbij houden we de balans tussen energiebesparing en kostprijs goed in de gaten, zodat jij het maximum uit je investering haalt.

Icon_Plan(150dpi).png
bottom of page