top of page
Blogs

TIPS & TRICKS OM ENERGIE TE BESPAREN

Besparing_Energieprijzen.jpg

Energie besparen als bedrijf: al aan relighting gedacht?

Wanneer je energie wil besparen in je bedrijf, denk je misschien aan ingrepen als thuiswerk stimuleren, (dak)isolatie plaatsen of je werknemers goeie gewoontes aanleren, zoals toestellen uitzetten als je ze niet gebruikt.

 

Maar wist je dat je door de betrekkelijk eenvoudige ingreep van relighting je energieverbruik én onderhoudskost evengoed drastisch kunt indijken? Ontdek hoe sommige van onze klanten tot wel 90% bespaarden op hun energiefactuur.

LED_Quality.jpg

De productiviteit verhogen met aangepaste verlichting

Een relightingtraject, waarbij we de verlichting in je bedrijf analyseren en optimaliseren, doet het energieverbruik, de onderhoudskost en bijgevolg de energiefactuur van je bedrijf gevoelig dalen.

 

Waar veel ondernemers zich echter niet van bewust zijn, is het feit dat de juiste verlichting evengoed cruciaal is om de productiviteit te verhogen én de ‘wellbeing’ of het werknemerswelzijn te verbeteren.

LED_Levensduur.jpg

Onderhoud verlichting: de levensduur van (led)lampen

“Als een lamp hangt, dan hangt ze toch?”

Zo eenvoudig is het jammer genoeg niet.

 

Ten eerste moet je je verlichting goed onderhouden. Alleen dan haal je er het maximum uit én vermijd je sluipverbruik. Ten tweede loont het de moeite om je bestaande lampen eens tegen het licht te houden. De juiste verlichting is namelijk cruciaal om energie te besparen  en om de productiviteit op de werkvloer te verhogen.

We zetten hier de puntjes op de i van verlichting …

bottom of page